Gravestein Stoffering

 

Ambachtelijke meubelstoffeerderij en leverancier van gordijnen en vitrages in Overasselt, vlak bij Nijmegen, niet ver van Arnhem. 

 

Na 20 jaar een winkel te hebben gehad in Amsterdam, biedt Gravestein Stoffering ruim 25 jaar ervaring op het gebied van exclusieve meubelstoffering en gordijnen. 

Ik adviseer bij de keuze van stoffen en kan alle stoffen leveren. In mijn uigebreide, mooie collectie van meer dan 25 stoffenmerken kunt u vinden wat u zoekt.

U bent van harte welkom voor inspiratie en advies in mijn showroom in Overasselt, graag eerst even bellen of appen: 06 21497733, of mailen: info@gravesteinstoffering.nl

Op  grond van  een foto,  per mail  of whatsapp opgestuurd, kan ik een prijsindicatie geven voor stoffeerwerk. Voor gordijnen kom ik langs om op te meten en een offerte te maken, en voor stofadvies. Prijsindicaties en offertes zijn vrijblijvend en kosteloos.

Voor het (her)bekleden van stoelen, banken en andere typen meubelen en alles op het gebied van meubelstofferen, modern en klassiek, kunt u bij mij terecht. Van alleen een nieuwe stof tot complete vervanging van het binnenwerk. En dat met de beste kwaliteit koudschuim, elastische singels of nosag-veren (modern), of veren en natuurlijke vulling (klassiek), of combinaties hiervan.

Verder doe ik stikwerk zoals kussens, hoezen (bestaande namaken of nieuwe), poeven etc., en ik werk met leer. 

 

Voor gordijnen verzorg ik de confectie, in alle mogelijke typen plooien, en rails of roedes kunnen geleverd en gemonteerd worden. Ook de confectie van optrekgordijnen/roman blinds in allerlei modellen is mogelijk.